tirsdag den 28. december 2010

Det er vist på tide


Det er vist på tide at jeg får skrevet lidt om nogle af de fine gaver jeg har modtaget efter at jeg vandt den røde bunke i hjerternes fest. 

Den første gave jeg modtog, var disse tre kræmmerhuse fra Eva med bloggen Musses hverdag. De fik selvfølgelig en plads på juletræet. 



Den hæklede flagranke fra Karen med bloggen Karen Klarbæks Verden er også nået frem til min postkasse. Til trods for at flagene har juletræspyntningspotentiale, komme de ikke på juletræet, da vi har en kæde med 100 små træflag, der skulle på juletræet. Desværre nåede de først frem dagen efter min fødselsdag, så der blev der heller ikke flaget med dem. Er sikker på at de kommer til at pryde min dør næste år jeg har fødselsdag.



Bogen Mit haveliv skrevet og doneret af Claus Dalby, der også har bloggen Claus Dalby. Det er en ganske fantastisk bog med en masse virkelig flotte billeder, man bliver rigtig glad af at kigge på.



Den næste pakke i rækken jeg modtog, var surprise pakken Wenche med bloggen Tusindfryd.

Billed af surprise pakken - lånt fra Wenches blog

Pakken kom under træet d. 24. Pakken var nået frem d. 23 eller i løbet af formiddagen den 24. Hvornår vides ikke, da vi efter at have været ud at gå i vintervejret d. 24. fandt den inde i vores skraldeskur. Posten har nok regnet med at det var en julegave og ville derfor gælde os ved ikke bare at lægge en anmeldelse, så vi først kunne hente den efter jul. Tak postmand, for det var hyggeligt at sidde at pakke pakken op juleaften, hvor resten af familien ventede ligeså spændt som jeg på at finde ud af hvad den indeholdte.



Den indeholdte ganske rigtigt en masse skønne ting og jeg er allerede gået i gang med at planlægge. hvad nogle af dem skal bruges til. Udover de ting fra pakken jeg allerede har planer for var der flere ting, som ganske enkelt er gode ting at have i sit krea-skab som basis når man lige pludselig får trang til at udfolde sig kreativt.

I går ankom pakken som Manostiles har doneret. Egentlig blev den anmeldt til min mors adresse allerede i onsdags, men da jeg ikke nåede at tage kontakt til GLS inden kl. 17 samme dag, kunne de ikke forsøge genlevering før i dag d. 27.





Faktisk har jeg stået inde i Nortre Dame og kigget på dåsen, der står til venstre. Tænkte at den ville passe ganske godt ind hjemme i mit køkken, men blev enig med mig selv om at der her optil jul var massere af andre ting at bruge sine penge på, så jeg købte den ikke. Det fine indkøbsnet tror jeg jeg skal bruge til fragte mit strikketøj rundt i.

Glæder mig til at se de mange andre fine gaver, jeg har været så heldig at vinde.





1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...