lørdag den 2. februar 2013

Palau vol 1

Torsdag d. 31. Januar og fredag d. 1. Februar

Fik pakket stille og roligt pakket det sidste baggage. I lufthavnen til kl 9:45. Mødes med Jakob og Margit. Her mødte vi også Henrik og Mette som skal med i 2 uger hver. Henrik ankommer den 4. Februar. Og tager hjem når Mette ankommer d 13 hvor Henrik tager hjem. Mette og Henrik er hhv Jacob og Margits kærester.
Fløj til Amsterdam og havde lige tid til at fange en sandwich også til gaten. Den lange flyvetur til Japan forløb smertefrit. Ankom til lufthavnen i Tokyo. Havde 7,5 time der hvor vi var i transit - måtte heldigvis godt komme "ud". Faktisk var lufthavnen indrettet til at det gjorde vi helt automatisk - den er opdelt i ankomst og afgangs terminaler. Lidt trist at vide at selvom man var kommet så langt varmen kun tidsmæssigt halvvejs. Vi spiste i lufthavnen. De fleste havde udstillet plastikudgaver af deres mad i vinduerne. Ret smart, men også et lidt underligt koncept. Tiden gik og så blev det tid til at rejse den sidste tur - til Koror, Palau. Tokyo lufthavn er ikke særlig godt skiltet. Vi måtte et par gange spørge om hvilken vej. Da vi kom til gaten,musik der ikke længe inden i fire danskere blev kaldt op til skranken. Det var tilsyneladende noget i vejen med vores boardingkort, for vi dijk kogle nye. Så måtte vi vente igen. Vi bordede kl 17:50. Og fløj en time efter, selvom vi skulle have fløjet kl 18:30. Det havde dog ikke betydning for hvornår vi var fremme. Vejret i Tokyo havde været varmere end i DK, men ikke overdrevet - lidt som det spæde forår i DK. Det var dog en helt anden temperatur der mødte os da vi ankom til Palau. Og en kæmpe høj luftfugtighed. Det havde lige regnet med kraftige bygger et par gange. Dum farmaceut som jeg var, angav jeg at jeg havde 20 stk paracetamol og 20 stk ibuprofen. De ville gerne se dem og spurgte ind til hvad det var. De lå selvfølgelig nede midt i tasken. Troede at man i tolden måtte vide hvad det var. Det vidste de ikke men fik dem heldigvis overbevist om at jeg kunne beholde det.
Ken og Kim hentede os i lejet bil. Det kunne bedst betale sig da der er relativt mange der skal afsted/ankommer i disse dage så en taxa frem og tilbage mange gange, ville være dyrere. Vi kørte over øen i mørke, så det var svært at forholde sig til omgivelserne. Båden ligger ud for et dykkercenter - SAMS TOURS. Vi blev sejlet ud til Amazing der ligger for bøje længere ude i vandet af Chito. Ombord var Charlotte der rejser hjem i dag d. 2. Februar og Juv. Snakkede lidt, fik lidt saft inden vi lagde os til at sove. Det var varm og fugtigt, men vi faldt i søvn.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...