fredag den 19. november 2010

Nederdel & machende øreringe

I sommers var jeg så heldig at få en hel pose tøj af en bekendt. For hende var det tøj, som ikke længere passede hende enten i størrelse eller i stil. Vi har cirka samme størrelse og meget af tøjet faldt lige i min smag. Her var blandt andet en kort nederdel, som jeg er blevet helt vild med. Som udgangspunkt har jeg ikke tidligere kigget efter nederdele i den model, når jeg har været ude at shoppe tøj - men man kan jo overraskes over ens stil en gang i mellem. Jeg er blevet så vild med korte nederdele, så jeg har en jeg har lag op, så den kom til at gå over knæet fremfor under. Da jeg stadig ikke synes jeg havde nok i den arvede og den der var blevet lagt op ville jeg have flere. ville jeg ikke selv have kigget efter en sådan nederdel, når jeg arvede jeg en kort nederdel og er derefter blevet så glad for lige netop nederdele af den længde. 

I STOF 2000 fandt jeg et Burda mønster, lige efter mig smag. Egentlig er mønsteret ret simpelt, og har man lidt mere styr på det med mønstre end jeg har vil man nok have kunnet tegne mønstret selv, men jeg ikke har styr på hvordan man måler op og omsætter det til de rigtige størrelsesforhold. Den første nederdel på stammen er så blevet denne i brunt, småblomstret baby velour også fra STOF 2000.


Jeg har erfaret at det er muligt at finde forslag til mange kreative projekter rundt om i blogverdenen - både direkte og indirekte. For eksempel var jeg inde Metski's blog den anden dag, hvor hun fortalte om nogle knapper hun havde købt hos Søstrene Grene. Da jeg så dem, tænkte jeg at sådan nogle måtte jeg have, så jeg kunne lave øreringe af dem. Det blev både til det lille glas med de pastelfarvede og dem med de kraftige farver. Foreløbig er det blevet til et par brune, der matcher nederdelen og et par mint grønne, men mon ikke jeg får lavet nogle efterhånden, som jeg får bruge for nogle i andre farver. Det er super nemt - to knapper, et par ørestikker og sekundlim.


1 kommentar:

  1. Hyggeligt at du kiggede forbi hos mig! Og nu fandt jeg så dig - og vil være din første faste læser :-) Super fine ørering - dem kunne jeg godt bruge. Må prøve dig kunsten efter.

    Hvis du også vil være med i min give away - så læg en kommentar under det indlæg.

    Bliver spændende at følge dig - og velkommen i blogland!

    Mvh. Mette

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...